Modele furouri

Un déshabje Frumos, fluide matériel, e lejera, recomand. . mărime: 44, variantă: lungimea N-siluetă tipică, culoare: albastru Stone ími place ca modèle, ími Vine bine la Bust, AM 110 cm și mărimea este adecvata, cred ca voi Purta Vara prin Casa ori ca o cămașă de noapte. Ptr. 1,74 si 120 kg. este fixa.. Este Frumos si imbraca bine. Acest produs este Perfect, ca mărime, si de calitate. IMI place si il port cu Mare plăcere! O camasa de noapte foarte Frumoasa si sexy. Am luat marimea ce o port de obicei si s-a potrivit; avantajeaza chiar si persoanele mai plinute. Recomand:) Orice femeie trebuie să aibă acest articol în garderoba, este extraordinar de frumoasă și sexy. Excelent matériel. Sunt foarte mulțumită.

La 94 kg si 1,63 inaltime am comandat 48/50. Este Buna marimea, poate peste piept si Sub piept o idee stramta, Dar 52/54 cred ca Era prea Mare totusi. Draguta altfel. produs de calitate superioara doar ca pentru acest furou chiar trebuie sa va COMANDATI masura voastra Reala asa cum s-a scris si mai sus, furoul miroase a mucegai. Am incercat sa-l SPAL cu détergent parfumat. Tot nu a iesit mirosul. Mai incerc…. Matériel Frumos, tinuta deosebita, Dar marimea Comandata trebuia sa fie cu doua numere mai mica. SuUUUUUper! Sotul meu a crezut ca este Rochy de Seara.

AM com cu doua masuri mai mici. Recomand! Frumos si Practic. AM comandat marimea pe care o port, mica mai nu! Recomand! Este f drăguț însă TB luat Cu 2 mărimi mai mari ca să fie lejer și sa nu se IA PE Corp pt ca este sintetic. Frumos, Dar foarte strans Sub Bust, Atentie la Marime. Ma asteptam sa fie mai satinat. Nu este ASA, este un matériau élastique. Eu am CUPA D, la 1,64 şi 58 kg. Vreau sa stiu daca o sa-mi vina bine la piept sau nu e modelul potrivit? Multumesc un furou Frumos si sexy, combinatia NEGRU cu rosu e f reusita, IMI Vine Perfect 36/38 la 170/60 kg MINUNAT ca numar si Marime. Este élastique si SUSTINE frumoas pieptul. Placut matériel. CAUT de mult ASA Ceva si nu am gasit Frumos si sexy.

Raport calitate/pret Bun. Il recomand. Furou Negru cu Dantela élégant si potrivit ca Marime tabelul cu mărimiDupă măsurarea siluetei alege mărimea potrivită IMI place foarte mult. Zona de buste sont sustinere si pentru SCFP mai mari. E comoda sont un élastique PE laterala cusut en matière, soin étrange prea tare (intra in Carne) marimea Buna, AM comandat o Marime mai mare Dar are destul strech doar la Sani IMI Era frique ca e MIC Dar a fost Bun, calitativ si Dragut, avantajeaza si Fetele mai dotate la Bust, bretele bine cusute si lungimea potrivita, ma declar foarte multumita, comme vrea Cate unul in mai multe Culori marimea si calitate Excelenta. Bravoo BONPRIX, FELICITARI!!!! IMI place mult furoul s a potrivit parfait cu marimea ceruta. Material de calitate, am fost apreciata de CEI DIN Familie pentru ca e si sexy.